KARYA Milli Ohm Kawat Resistor ( Shunt )
  • Air ProKARYA Milli Ohm Kawat Resistor ( Shunt )

KARYA Milli Ohm Kawat Resistor ( Shunt )

KARYA Milli Ohm Kawat Resyaikutor ( Shunt ) Fitur: 1.. Milli ohm. 2.. Dhuwur induktansi. 3.. Dhuwur stabilitas. 4.. Iku yaiku digawe.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tukang Kawat Kawat Milli Ohm (Shunt)



 Produk

Tukang Kawat Kawat Milli Ohm (Shunt)

Fitur

1. Milli ohm.

2. Induktansi rendah.

3. stabilitas dhuwur.

4. Iki digawe khusus.




Kinerja Listrik lan Mesin Elektronik


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Toleransi Rintangan

 ± 5% (J) utawa  ± 2% (G)

-

Resistance Temp Coeff.

CNALLOY: Â ± 200ppm / Â ° C CN3CW: Â ± 200ppm / aC CMW: Â ± 50ppm / 8C

CN4å · ž: Â ± 50ppmfC

.

Daya Rating Rating Daya

Lumahing temp. 275 ° C Max.â – ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

Voltase dirating 30 menit

Overoad Wektu Singkat

 ± 2%

10 kali wattage sing dirating sajrone 5 detik.

 

Kemampuan Solder

Jangkoan minimal95%

235Â ± 5 * C sajrone 2 detik

Rintangan Panas Soldering

Ora ana buktikerusakan mekanik.â-³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%                      

270 Â ± 5Â ° Cfor 10 Â ± 1 detik

350 Â ± 10Â ° C kanggo 3,5 Â ± 05 detik




Environmental Karakteristik:


Karakteristik

Standar

Cara Pangujian

Temp. Sepeda; Pit; ontel

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 1%

-55 * C (30 min.)  € ¦â ™ ¦ Tenp Kamar. (3 min.)

â € â ™ * 200Â ° C (30min.)

â € œâ € ¦ Tenp Room. (3 min.) / (5 siklus)

Nyawa Urip

â ³R / Râ ‰ ¤Â ± 3%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

70'C 1000 jam

Moisture-proof Nyawa Urip

△R/R≤ ± 2%

Daya tenaga sing dimuat 90 menit ING 30 menit

4O'C95% RH 250 jam




Mbentuk Type:






Derate Curve:


Kanggo resistor sing digunakake ing suhu sekitar 70,rating kekuwatan kudu dikatutake miturut kurvaing ngisor iki.






Suhu lumahing Rise:

 





Panas Tags: KARYA Milli Ohm Kawat Resistor ( Shunt ), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto