YNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor
  • Air ProYNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor
  • Air ProYNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor
  • Air ProYNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor
  • Air ProYNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor
  • Air ProYNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor
  • Air ProYNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor
  • Air ProYNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor
  • Air ProYNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor

YNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor

YNGR seri netral groundingg resyaikutor yaiku cocog kanggo ingg operminangkai mode saka netral titik ngliwati resyaikutance groundingg. Iku yaiku wiyar digunakake ing transkanggomers saka 6 ~ 66KV gantiang saiki kekuwatan produk kayata minangka kekuwatan sistem saka kekuwatan tlanuran, kekuwatan pasokan sistem saka substation, kekuwatan dyaikutribution sistem saka ingdustrial lan mingingg enterpryaikues Utawa pengangkat netral titik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor Lemah Neutral Siri YNGR Series


Produk

Resistor Lemah Neutral Siri YNGR Series

Aplikasi

Range

Kabinèt rintangan grounding YNGR netral rintangan cocok kanggo mode operasi titik nétral liwat grounding resistance. Kang digunakake digunakake ing trafo 6- 66KV gantian daya saiki kayata sistem tenaga pabrik, sistem suplai daya, sistem distribusi daya perusahaan perusahaan lan pertambangan utawa titik netral generator.

Makarya

Prinsip

Yen kesalahan ana ing sistem listrik (kayata sirkuit cekak utawa sirkuit terbuka ing kothak listrik), titik netral sistem distribusi listrik bakal digeser. Ingg wektu iki, resistensi lemah titik netral bakal meksa titik netral sistem distribusi listrik menyang lemah lan mbatesi gagal. Arus listrik ngidini wektu sistem listrik ndeteksi, ndiagnosa, nglindhungi, lan ngoper, saéngga ngindhari karusakan baris utawa peralatan. Amarga resistensi titik netral bisa nyerep akeh energi resonansi, kanthi cara grounding karo resistor, penindasan dhasar saka overvoltage resonansi sistem. Rintangan grounding titik netral sithik nalika sistem transmisi lan sistem distribusi biasane normal, lan nalika sistem tenaga gagal, saiki arus ing resistor ground pointing gedhe banget lan wektu kasebut cendhak banget. Biasane digunakake kanggo sistem pakaryan jangka pendek. Rintangan dhasar netral saka perusahaan kita dirancang sesuai karo ANSI / IEEE 32.1972 lan IEC625 lan standar sing ana gandhengane.

Gunakake Lingkungan

1. Situs panginepan: Ketinggian ora ngluwihi 1000m.

2.Suhu udhara sekitar paling dhuwur ora ngluwihi + 40â "ƒ, lan suhu sekitar paling ora kurang saka -15â" „.

Kelembapan 3.En lingkunganal: kelembapan relatif rata-rata rata-rata W95%, rata-rata asor relatif 90,90 saben wulan.

4. Udhara sekitar ora bisa dirusak sacara signifikan dening gas sing bisa corrosive utawa flammable, wap banyu, lan liya-liyane.

5. Ora ana polusi sing serius lan geter abot.

Kinerja Teknis lan Karakteristik

1. Unsur resistance digawe saka baja tahan karat, resistensi suhu dhuwur lan resistensi oksidasi sing kuat.

Kesalahan unsur pencegahan VÂ ± 5%, koefisien suhu tahan.

3.Temperature munggah: ora luwih saka 760K ing wektu 10s daya-wektu.

4. Bisa diinstal kanthi ngalih pamisahan, pangopènan sing trep.

Standar Pelaksanaan

1.DL / T780-2001: Resistor titik nétral kanggo sistem distribusi listrik.

2.DI / T620-1997: Proteksi overvoltage lan koordinasi insulasi piranti listrik AC.

3.GB/T16927: Teknologi uji voltase.

4.GB1208-1997: Currenttransformer.

5.GB4208-93: Tingkat perlindungan tutup (kode IP).

6.IEEE32-1972 Standar: Teknik, terminologi lan tes kanggo piranti dhasar sing netral.




Pilihan Model Umum


Model

Sistem dirating

voltase (KVï¼ ‰

Voltase tanggal

ketahanan

kabinet(KVï¼ ‰

Ngidini aliran kanggo

wektu cendhak(Aï¼ ‰

Wektu cendhakmili

wektu (sï¼ ‰

Nomin

ketahanan(±5%)

YNGR6. 0-100-10

6.0

3.46

100

10

34.6

YNGR6. 0-200-10

6.0

3.46

200

10

17,3

YNGR6.0-400-10

6.0

3.46

400

10

8.6

YNGR6. 0-600-10

6.0

3.46

600

10

5.7

YNGR6.3-100-10

6.3

3.64

100

10

36,4

YNGR6. 3-200-10

6.3

3.64

200

10

18.2

YNGR6. 3-400-10

6.3

3.64

400

10

9.1

YNGR6.3-60010

6.3

3.64

600

10

6.0

YNGR10.5-200-10

10.5

6.0

200

10

30

YNGR10.5-400-10

10.5

6.0

400

10

15

YNGR10.5-600-10

10.5

6.0

600

10

10

YNGR10.5-1000-10

10. 5

6.0

1000

10

6

YNGR22-100-10

22

12.7

400

10

31.7

YNGR22-600-10

22

12.7

600

10

21.2

YNGR22-1000-10

22

12.7

1000

10

12.7

YNGR35-400-10

35

20

400

10

50

YNGR35-600-10

35

20

600

10

33.3

YNGR35-800-10

35

20

800

10

25

YNGR35-1000-10

35

20

1000

10

20

YNGR35-1250-10

35

20

1250

10

16

YNGR35-1600-10

35

20

1600

10

12.5

YNGR35-2000-10

35

20

2000

10

10

YNGR66-1000-10

66

38

1000

10

38

YNGR66-1250-10

66

38

1250

10

30,4

YNGR66-1600-10

66

38

1600

10

23.7

YNGR66-2000-I0

66

38

2000

10

19




Ndeleng lan Bagean:


Proyek Nnumber

Nomer Bagean

Kuantitas

1

Siding

8

2

ZN-12-4-120mm(Ingsulatoren pilar njero ruangan)

16

3

Laser Bakelite

2

4

Screw SUS304 M8X408 waos lengkap

23

5

Tiub pori Q70X310

23

6

Bend¦70 bend sworo seru

46

7

Φ70 kurungan bunder

46

8

Mica ring(bore: 50mm, diameteripun njaba: 80mm, tebal; 1mmï¼ ‰

46

9

Mesin cuci warata SUS304M8 Spring

24

10

SUS304M6 Mesin cuci warata spring

12

11

SUS304 M6 * 16

12

12

TAN flat pad3030 M12 spring spring pad

16

13

SUS304 M12 * 25

16






Nggambar Ingstalasi:


Data Elektrik

Tegangan Sistem (Ur)

10.5

KV

Tegangan Rated (Un = Ur / √3)

6.0

KV

Resistance® 25 V

44

Î ©

Rated Fault Saiki

137

A

Wektu Serat Rated

10

Sec

Rated Terusake Saiki

-

A

Tingkat Ingsulasi

12

KV

Frekuensi Daya Tegangan voltase

42

KVrms

Ndhukung Votage Tahan (BIL)

75

KVpucuk

Munggah Suhu Maksimal

760

 ° C

Bahan tahan:

Nickel-Chromium Stainless Steel AISI304

Tenninal

 

Ndhuwur

Ingg ngisor

Langsung On Grid

Ingg Isulator

Ingg grumbulan

Ing

Ya

-

Ya

-

-

Metu

-

Ya

Ya

-

-

Panutup

Digawe

Galvanized

Liyane

Ya

- 

-

Werna

Grey

Gelar Perlindhungan

IP30

Ukuran

900x1010x1604

MM

Ukuran. Bobot resik

350

KG

Eksesis

1.CT: 12KV, 200/1, 5P10,20VA

2.RELAY: 0.5A-9.99A AC

Standar  

IEEE-32

Ukuran tolerance: ±5mm


 





Panas Tags: YNGR Seri Ora netral Tanduran lemah Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto