Karbon Film Telpon Resistor (CFR / CCR)
  • Air ProKarbon Film Telpon Resistor (CFR / CCR)

Karbon Film Telpon Resistor (CFR / CCR)

Karbon Film Telpon Resyaikutor (CFR / CCR) Fitur: 1. Kasedhiya kinerja , wiyar ketahanan , cilik ukuran , dhuwur operasi suhu lan dhuwur pokok voltase. 2.High adaptif nadi ngemot , apik dhuwur frekuensi kinerja . 3.Orajan sekitar suhu:-55°C~+125°C 4.Gambar normal ukuran kanggo nutupi yaiku kuning lan ing cilik ukuran kanggo nutupi yaiku coklat. 5.Resyaikutance toleransi: Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resor Tetap Film Karbon (CFR / CCR)



Produk

CResor Tetap Film Arbon (CFR / CCR)

Fitur

1. Kinerja stabil, tahan ekstensif, ukuran cilik, suhu operasi dhuwur lan voltase utama sing dhuwur.

2.Sampeyan denyut adaptif, kinerja frekuensi dhuwur sing apik.

3.Senthang suhu ambien: -55Â ° C ~ + 125Â ° C

4. Lapisan ukuran normal biasane kuning lan lapisan cilik ukuran coklat.

5. toleransi pitulung: Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Bagean No.

Kuwasa

Nyuda toleransi

Ukuran

Max. makarya
Tegangan

Max. voltase kakehan

Max. jampel
voltase

LÂ ± 1

± 0.5

dino ± 0,05

CCR016
CFR016

1 / 8W
1 / 4W

0R ~ 22M

3,5

1.7

0,41

150V

300V

300V

CCR14S
CFR14S

1 / 4WS

0R ~ 22M

3,5

1.7

0,41

150V

300V

300V

CCR014
CFR014

1 / 4W

0R ~ 22M

6.0

12.3

0,45

250V

500V

500V

0,52

CCR12S
CFR12S

1 / 2WS

0R ~ 22M

6.0

2.3

0,45

250V

500V

500V

0,52

CFR012

1 / 2W

0R1 ~ 22M

9.0

3.2

0,58

350V

700V

700V

CFR01S

1WS

0R1 ~ 22M

9.0

3.2

0,58

350V

700V

700V

CFR01B

1W

0R1 ~ 22M

11.0

4,5

0,75

500V

1000V

1000V

CFR02S

2WS

0R1 ~ 22M

11.0

4,5

0,75

500V

1000V

1000V

CFR02B

2W

0R1 ~ 22M

15.0

5.0

0,75

500V

1000V

1000V

CFR03S

3WS

0R1 ~ 22M

15.0

5.0

0,75

500V

1000V

1000V

CFR03B

3W

0R1 ~ 22M

24.0

8.0

0,75

700V

1200V

1000V

CFR05S

5WS

0R1 ~ 22M

24.0

8.0

0,75

700V

1200V

1000V

Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Coefisien Suhu

Nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat pangowahan rega resistance resistance ° C.

 ± 1000ppm /  ° C

Mbuwang wektu sing cendhak

10×ratedvoltase or Max. voltase kakehan(get the lower) for 5 seconds.。

 

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Beban pulsa

At 4×ratedvoltase or Max. pulse overloadvoltase(get the lower)cycle 10000±200times(1second on,25 seconds off).

 

Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Resistensi

menyang Kalor panas

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Solderability

Ketik menyang kompor tin 245Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah soldering luwih saka 95%

 

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30 menit. , banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15Â C, banjur ing + 125Â ° C 30 menit, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15 min., total 5 siklus.

 

Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

 

Nyuda urip ing kelembapan

Overload ratedvoltase or Max. makaryavoltase(get the lower) for 1000 hours(1.5hours on and 0.5 hours off) at the 40±2°C and 90~95% relative humidity.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

 

Muat urip kanthi panas

Overload ratedvoltase or Max. makaryavoltase(get the lower) for 1000 hours(1.5hours on and 0.5 hours off) at the 70±2°C.

 

Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)




Drawing Konstruksi:

 




Rated Kuwasa Derating Curve:

 





Panas Tags: Karbon Film Telpon Resistor (CFR / CCR), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto