Bungah Keramik Wirewound

Wirewound keramik kanthi glamor (enamel resistor) minangka jinis resistor tatu kabel. Kawat tembaga mangan utawa kawat campuran nikel-kromium sing ditambah karo resistansi tatu ing tabung keramik, lan lapisan njaba dilapisi lapisan lapisan lapisan insulasi sing tahan panas. Proteksi Suffix.

Per resistor wirewound keramik kanthi suhu duwe resistensi suhu sing dhuwur lan resistensi kelembapan sing apik. Kabeh bisa digunakake ing sirkuit AC DC utawa frekuensi rendah saka macem-macem peralatan listrik lan instrumen elektronik kanggo langkah mudhun, divisi voltase, resistensi shunt utawa mbukak. Digunakake minangka resistor filter, resistor langkah-mudhun, divider voltase lan shunt ing pasokan daya rectifier.
View as  
 
  • Kingclong dhuwur kekuwatan keramik tabung wirewound nolakutawa (BHR) Fitur: 1.Surface gilap, wonâ € ™ t dadi gampang najyaiku utawa eroded deningg kimia gas, dhuwur nyarang kapasitas, saget nolak asor lan panas uga, saget dadi digunakake ing ing kasar lingkungan. 2.Gawa kakehan lan panas kekiatane kapasitas, ing migunani wektu yaiku luwih suwe saka ing oingrs. 3.. Resyaikutance toleransi: Â ± 5%, Â ± 10%.

  • Bungah Dhuwur Kuwasa Keramik Tube Resyaikutor (RXG20) Fitur: 1.Bapak Bagus kakehan lan panas kekiatane kapasitas, ingg panggunaan panguripan yaiku luwih suwe saka ingg oinggrs. 2.Ang resyaikutors permukaan yaiku dilapisi ing ijo. 3.Orajang sekitar suhu: -55Â ° C ~ + 275Â ° C. 4.Resyaikutance toleransi: Â ± 5%, Â ± 10%.

  • Kingclong Dhuwur Kuwasa Keramik Tudadi Resyaikututawa (BHR) Fitur: 1.Surface gilap, wonâ € ™ t dadi gampang najyaiku utawa eroded deningg kimia gas, dhuwur nyarang kapasitas, saget nolak asor lan panas uga, saget dadi digunakake ing ing kasar lingkungan. 2.Gawa kakehan lan panas kekiatane kapasitas, ing migunani wektu yaiku luwih suwe saka ing oingrs. 3.. Resyaikutance toleransi: Â ± 5%, Â ± 10%.

 1 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Bungah Keramik Wirewound digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Bungah Keramik Wirewound, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.