Liyane Seri Resistor

Akung nderek yaiku babagan Liyane Seri Resyaikumenyangr gegayutan, Aku pangarep-arep menyang nulungi sampeyan luwih ngertos Liyane Seri Resyaikumenyangr.
View as  
 
  • Detak jantung Resyaikutor ( SUR ) Fitur: 1.Bapak Bagus kingerja ing kelembapan resyaikutensi, anti-oksidasi, apik termal stabilitas, nonflammabiliy, kakehan stabilitas. 2.Orajang sekitar suhu: -55Â ° C ~ + 275Â ° C. 3. permukaan yaiku ora pati cetho, ing normal ukuran kanggo nutupig yaiku dicekel lan ing cilik ukuran kanggo nutupig yaiku ijo. 4.Resyaikutance toleransi: Â ± 2% ã € 5 Â%.

  • Ing Geser Rheostat (BX7D) ' s prinsip yaiku menyang kenceng kunci cingstantan kawat kang yaiku diolah dening oksidasi lan tnsuiatmenyangn ing keramik pipa banjur ndlanani ing keramikpipe ing ing logam nglindhungi kurung. Geser Rheostat (BX7D) saget changeing regane saka rheostat dening ing rnoving saka cingductive listrik rerumput saka cingtacesystem ing ing permukaan saka cingstantan kawat. Ing hlan-push gaya saget dadi diklasifikasikake menyang siji tudadi lan tikel tudadi miturut menyang ingircapablify.

  • Plate Rheostat (BC1) panggunaan ing cingstantan kawat utawa nichrome kawat minangka ingunsur saka ketahanan menyang bunder ing ing framewutawak saka Roundchinawyaiku. Kajaba tutawa ing ngusapake permukaan, kabeh ing unsur sakaketahanan yaiku ditutupi ing ingrmostable lapisan untu kang atos ndhèrèk lan cingglutinated ing ing botmenyangm piring saka chinawyaiku.

  • Brakingg Resismenyangr Kothak Fitur: 1.Tingdakake ingg panggunaan saka meksa coolingg, apik kingerja ing sumungkemg panas, lan relatif cilik ukuran; 2.With dhuwur stabilitas lan kurang hanyut ing ngisutawa ingg kahanan saka pancet makaryag; 3.Can ketemu ingg demlan saka 10KW-120KWx makaryag saiki Volume 1A-300Aã saka 1Î © -10kÎ ©; 4.We saget akeng menyang cusmenyangmer syarat menyang cusmenyangmize ingg ketahanan tetep wae utawa luwes siji;

  • Banyu Kelangan Resistutawa Fitur: 1.Cukup kanggo dhuwur kekuwatan rating overload,dhuwur kekuwatan rating. 2.Small ukuran, mili banyu cools mudhun, nyuda cepet 3.High apik perkanggomance lan stabilitas, dawa digunakake urip.Can dadi digawe menyang banyu pendinginan resistutawa kabinet kothak.Or nderek ing kekuwatan rating, Bisa dadi digawe menyang Ceramik ketik utawa tembaga tudadi ketik.

  • Keramik Garing Resistor Fitur: 1.. Keramik encased, sempurno buktin apik amanty kinerja. 2.. Resistensi nggegirisi enggal kapan cekak sirkuit rawuh. 3.. Keramik paket aman lan iso dipercoyo.

 1 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Liyane Seri Resistor digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Liyane Seri Resistor, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.