Aluminium Shell Resistor

Resistor cangkang aluminium, cangkang digawe saka wesi aluminium (kasus aluminium emas), permukaan kasebut duwe alur dissipation panas, volume cilik, kekuwatan tinggi, tahan suhu dhuwur, kapasitas kakehan sing kuat, resistensi cuaca, presisi dhuwur, resistensi induksi kurang standar, dhuwur stabilitas, struktur sing kuat Wis adaptasi macem-macem lan keluwesan sing apik, sing apik kanggo perlindungan mekanik lan trep kanggo instalasi lan panggunaan.

Peranan aluminium ing resistor cangkang aluminium yaiku nggawe adhem kasebut. Logam aluminium ing resistor cangkang aluminium yaiku klompok atom sing kabentuk nganggo struktur kisi, lan saben atom duwe lapisan (utawa pirang-pirang) cangkang komponen elektronik. Ing kasus elektron, saka kekuwatan daya nukleus lan mili ing endi-endi, segara elektron dibentuk, nggawe konduktif tahan aluminium logam.
View as  
 
  • Trapezium Ketik Alumingggium Bolongan Dhuwur Kuwasa Resistor Fitur : 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.Dhuwur ingggsulatingggg kapasitas, enkapsulasi deningg non-geni ingggorganic materi, apik kingggerja inggg geter.

  • Dhuwur Kuwasa Alumingggium Panas Mbuwang Bolongan Resismenyangr Fitur : 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Multi sambungan kanggom bakal dadi gampang menyang ndlanani . 3.Widhakal digunakake inggg Kuwasa pasokan, Transducer, Elevamenyangr, Arena audio lan dhuwur syarat peralatan Industri.

  • Boat Ketik Alumingggium Bolongan Dhuwur Kuwasa Resistor Fitur: 1.Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.Dhuwur ingggsulatingggg kapasitas, enkapsulasi deningg non-geni ingggorganic materi apik kingggerja inggg geter.

  • Trapezium Alumingggium Bolongan Dhuwur Kuwasa Resistor (Vertikal ketik) Fitur: 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.Dhuwur ingggsulatingggg kapasitas, enkapsulasi deningg non-geni ingggorganic materi, apik kingggerja inggg geter.

  • Dhuwur Kuwasa Ultra Lancip Emas-Alumingggium Bolongan Resismenyangr Fitur: 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Multi sambungan kanggom bakal dadi gampang menyang ndlanani . 3.Widhakal digunakake inggg Kuwasa pasokan, Transducer, Elevamenyangr, Arena audio lan dhuwur syarat peralatan Industri.

  • Kothak Ketik Dhuwur Kuwasa Alumingggium Bolongan Panas Mbuwang Resistor Fitur: 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.Dhuwur ingggsulatingggg kapasitas, enkapsulasi deningg non-geni ingggorganic materi, apik kingggerja inggg geter.

JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Aluminium Shell Resistor digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Aluminium Shell Resistor, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.