Rasa Resistor Seri

Seri resistor sing apik minangka jinis komponen anyar, yaiku resistor fungsi senyawa kanthi fungsi dual resistor lan sekring. Nalika sirkuit biasane digunakake, dadi resistor; nalika sirkuit gagal, nalika arus ing resistor sekring tekan level tartamtu, resistor sekring cepet ngunekke, tumindak minangka sekring saiki.

Seri resistor sing bisa digunakake digunakake ing sirkuit perabot rumah tangga, kayata scanning line, scanning lapangan lan sirkuit listrik saka televisi warna, kanggo nggayuh peran perlindungan saiki.
View as  
 
  • SQF Termal Garingg Semen Resyaikumenyangr Fitur: 1.. Iku yaiku cocog kanggo nglingdhungi sirkuit papan. 2.. Flameproof konstruksi ing a keramik kasus, resyaikutant menyang asor lan ingsulation. 3.. Ing dhuwur resyaikutance regane, ing wingdingg intine bakal dadi diganti dening kekuwatan film intine. 4.. Banget anti siram characteryaikutics lan akurat jelas.

  • FRN Rasa Resyaikumenyangr Flameproof ( Cilik Ketik ) Fitur: 1.. Dhuwur kekuwatan, Cilik awak ukuran. 2.. Iku yaiku cocog kanggo nglingdhungi sirkuit papan. 3.. Ora bisa dipercaya nyarang lapisan, â € œSolventâ € Bukti lan resyaikutant menyang dhuwur suhu. 4.. Dhuwur suhu koefisien (<Â ± 200ppm / Â ° C). 5.. Unikanggom ing nggegirisig wektu. 6.. UL disetujoni FRN 1/2 Seri.

  • FRL Rasa Resyaikumenyangr Flameproof Fitur: 1.. Iku yaiku cocog kanggo nglingdhungi sirkuit papan. 2.. Ora bisa dipercaya nyarang lapisan; â € œSolventâ € Bukti lan resyaikutant menyang dhuwur suhu. 3.. Dhuwur suhu koefisien (<Â ± 200ppm / Â ° C). 4.. Unikanggom ing nggegirisig wektu.

  • FKN-S Rasa Kawat Wound Resyaikumenyangr ( Cilik Ketik ) Fitur: 1.. Dhuwur kekuwatan, Cilik awak ukuran. 2.. Iku yaiku cocog kanggo nglingdhungi sirkuit papan. 3.. Ora bisa dipercaya nyarang lapisan; â € œSolventâ € bukti lan resyaikutant menyang dhuwur suhu. 4.. Dhuwur suhu koefisien. 5.. Unikanggom ing nggegirisig wektu. 6.. UL1412 disetujoni.

  • FKN-H Rasa Kawat Wound Resismenyangr Liwat Saiki Perlingdhungan Fitur: 1.. Nggegirisi saiki lan nggegirisi wektu saget dadi ngrembug daditween para panuku lan ingg pabrikan dadikanggoe ngasilake. 2.. Ora bisa dipercaya nyarang lapisan; â € œSolventâ € bukti lan tahan menyang dhuwur suhu. 3.. Seragam ing nggegirisi wektu. 4.. Banget anti siram karakteristik miturutg menyang IEC 61000-4-5.. 5.. Cocog kanggo ingg aplikasi menyang separo jarak cendhak saka a pangisi daya.

  • FKN Rasa Kawat Wound Resyaikumenyangr Flamebukti Fitur: 1.. Iku yaiku cocog kanggo nglingdhungi sirkuit papan. 2.. Ora bisa dipercaya nyarang lapisan; â € œSolvenâ € t bukti lan resyaikutant menyang dhuwur suhu. 3.. Dhuwur suhu koefisien. 4.. Unikanggom ing nggegirisig wektu.

 1 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Rasa Resistor Seri digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Rasa Resistor Seri, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.