Seri Resistor Jaringan

Akung nderek yaiku babagan Seri Resyaikumenyangr Jaringan gegayutan, Aku pangarep-arep menyang nulungi sampeyan luwih ngertos Seri Resyaikumenyangr Jaringan.
View as  
 
  • MELF Resistor Fitur: 1.Tembung suhu koefisien, dhuwur presisi, apik dhuwur frekuensi kingerja. 2.Orajan sekitar suhu: -55 ~ + 155 3.Film ingg logam ing Vakum, ingg permukaan jaket biru resing karo ingg apik anti banyu. 4.. Resistensi sawetara: Â ± 0,1% ã € Â ± 0.25% ã € Â ± 1% ã € Â ± 5%.

  • Array Resistutawa (GRAï¼ ‰ Fitur: 1.Small ukuran karo dhuwur kapadhetan, digunakake utawa nyithak PCB. 2.Orajan sekitar suhu: -55 ° C ~ + 125 ° C. 3.Pantu toleransi:  ± 1%,  ± 2%,  ± 5%.

 1 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Seri Resistor Jaringan digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Seri Resistor Jaringan, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.