Semen Resistor Seri

Seri semén resistor yaiku resistor sing diisi semen (sejatine dudu semen nanging lendut biasan), yaiku kabel kawat dilancar ing keramik tahan panas non-alkali, lan tahan tahan, bahan kelembapan lan tahan karat ditambah. njaba kanggo nglindhungi lan ndandani Resor wesi sing dilindhungi diselehake ing pigura porselin persegi lan diisi semen tahan panas kanthi tahan panas.

Ana rong jinis seri resistor semen: resisten semen biasa lan resistor tatu simen. Resistor semen minangka jinis resistor kabel-luka, Iki kalebu resistor kanthi kekuwatan sing luwih dhuwur lan bisa ngidini arus luwih gedhe.

Seri semen resistor digunakake ing adaptor daya, peralatan audio, divisi frekuensi audio, instrumen, meter, televisi, mobil lan peralatan liyane.
View as  
 
JDC yaiku ingg pimpingan pabrikan lan supplier kanggo Semen Resistor Seri digakita ing Chinga. kita produk yaiku murah, sugeng rawuh menyang kita facmenyangry Grosir Semen Resistor Seri, kita bakal nyedhiyakake sampeyan gratis conto, ingg sing paling apik sawise tuku layanan lan pas wektune pangiriman wektu.