Milliohm Resistor (HMR)
  • Air ProMilliohm Resistor (HMR)

Milliohm Resistor (HMR)

Milliohm Resismenyangr (HMR) Fitur: 1.Tembung ketahanan regane, ing paling ora saget dadi ketemu 0,005Î. 2.Orajan sekitar suhu : -55 ° C ~ + 125 ° C 3.Can dadi miturut menyang cusmenyangmers syarat menyang wujud ing khusus ketik. 4.Pantu menyanglerance:  ± 1% . ± 5%  ± 10%

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Milliohm Resistor (HMR)



Produk

Milliohm Resistor (HMR)

 Fitur

1.Liji rega resistensi, paling ora bisa dicapai karo 0.005Î.

2.Senthang suhu ambien: -55Â ° C ~ + 125Â ° C
3. bisa miturut syarat pelanggan kanggo mbentuk jinis khusus.

4. Toleransi pitulung:  ± 1% . ± 5%  ± 10%

Tes Kinerja

Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Koefisien suhu

Tes nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat pangowahan rega resistance resistance ° C.

 

 ± 100ppm /  ° C

Rintangan menyang panas panas

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Î ”Râ ‰ ¤Â ± 0.5% R0

Solderability

Ketik menyang kompor tin 245Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah soldering luwih saka 95%.

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30min, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10-15min, banjur ing suhu + 125Â ° C 30min, banjur ing suhu 25 ° C kanggo 10-15min, total 5 siklus.

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± 0.5% R0

Nyuda urip ing kelembapan

Timbang voltase dirating utawa Max. voltase kerja (entuk bagian ngisor) nganti jam 1000 (jam 1.5 lan setengah jam) ing 40 ° ± 2Â C lan 90 ~ 95% asor.

 

Î ”Râ ‰ ¤ Â ± 2% R0

Muat urip kanthi panas

Timbang voltase dirating utawa Max. Tegangan kerja (jupuk ngisor) sak suwene 1000 jam (jam 1.5 jam lan 0.5 jam) ing 70Â ± 2Â C.

 

Î ”Râ ‰ ¤ Â ± 2% R0

 




Panas Tags: Milliohm Resistor (HMR), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto

Tag Produk