Ora kasedhiya Wirewound Lukisan Resistor (KNP / NKNPï¼ ‰
  • Air ProOra kasedhiya Wirewound Lukisan Resistor (KNP / NKNPï¼ ‰
  • Air ProOra kasedhiya Wirewound Lukisan Resistor (KNP / NKNPï¼ ‰

Ora kasedhiya Wirewound Lukisan Resistor (KNP / NKNPï¼ ‰

Ora kasedhiya Wirewound Lukyaikuan Resyaikututawa (KNP / NKNPï¼ ‰ Fitur: 1.Bapak Bagus panas kekiingan, lanhap suhu koefyaikuien, lanhap swara dhuwur ngemot lan kekuwingan, nonflammability. 2.Can dadi nggegiryaikui sajrone ing nyingakake wektu kanggo nglindhungi ing sirkuit sepyaikuan makarya ing ing dibutuhake liwatngemot voltase. 3.Operinging sekitar suhu : -55 ° C ~ + 275 ° C 4.Gambar permukaan yaiku nonflammable, ing 1 / 4W ~ 6W coinging yaiku werna abu-abu putih lan indicinge ing resyaikutance regane dening warna muni, ing 7W utawa liwat bakal indicinge ing resyaikutance regane dening layang lan coinging yaiku ijo. 5.Resyaikutance toleransi:  ± 1%,  ± 2%,  ± 5%,  ± 10%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lukisan Wirewound Nonflammable (KIKP / NKIKPï¼ ‰



Produk

Lukisan Wirewound Nonflammable ¼ˆKIKP / NKIKPï¼ ‰

Fitur

1.Kahanan daya tahan panas, koefisien suhu sing sithik, swara kurang, beban lan kekuwatan sing ora apik.

2. Bisa digatekake sajrone nyatakake wektu kanggo nglindhungi sirkuit yen digunakake ing voltase kakehan sing dibutuhake.

3.Senthang suhu ambien: -55Â ° C ~ + 275Â ° C

4.Persanan ora biso dipercoyo, lapisan 1 / 4W ~ 6W wernane abu-abu putih lan nuduhake nilai tahan kanthi cincin warna, 7W utawa luwih bakal nunjukake nilai resistance kanthi nulis lan lapisan ijo.

5. toleransi pitulung: Â ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.

Ukuran

Kekuwatan (KIK B)

Dimension(mmï¼ ‰

Kisaran Rintangan

Dielektrik
voltase

± 0.5

LÂ ± 1

CÂ ± 1

dino ± 0,05

KIK

NKIK

1 / 2W

3,5

9

25

0,65

0,1-150

0,05-10

300V

1W

4,5

10.5

30

0,78

0,1-250

0,05-10

300V

2W

5

15

30

0,78

0,1-300

0,05-15

350V

3W

6

17.5

38

0,78

0,1-1K

0,05-22

400V

5W

8

24

30

0,78

0.1-1.5K

0,05-33

500V

6W

8

24

30

0,78

0,1-2K

0,05-47

500V

7W

8

33

30

0,78

0,1-3K

0,05-47

500V

8W

8

39

30

0,78

0.1-3.3K

0,05-47

500V

10W

8

43

30

0,78

0.1-3.6K

0,05-47

500V

Power(KIK  Z)

Dimension(mmï¼ ‰

Kisaran Rintangan(Ω)

Dielektrik
voltase

± 0.5

± 0.5

WÂ ± 1

HÂ ± 1

0.0 0,05

b ± 0,1

NKIK

5W

25

9

14

23

4,5

3

0,1-1.5k

500V

6W

25

9

14

23

4,5

3

0,1-2k

500V

7W

33

9

22

23

4,5

3

0,1-3k

500V

8W

38

9

27

23

4,5

3

0.1-3.3k

500V

10W

43

9

32

23

4,5

3

0.1-3.6k

500V

Cathetan: Kita bisa menehi syarat customer kanggo ngatur resistor karakteristik liyane sing nyalahi panggunaan.

Item Tes

Kondisi Tes

Kinerja

Coefisien Suhu

Nilai resistance ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100Â ° C, ngetung saben tingkat pangowahan rega resistance resistance ° C.

 

 ± 300ppm /  ° C

Mbuwang wektu sing cendhak

10×ratedvoltase or Max. overloadvoltase(get the lower) for 5 seconds.

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (2% R0 + 0.05Î ©)

Beban pulsa

At 4×ratedvoltase or Max. pulse overloadvoltase(get the lower)cycle 10000±200times(1second on,25 seconds off).

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

Rintangan menyang Kalor pematerian

Ketikake kompor tin ing 350Â ± 10 ° C kanggo 2 ~ 3second.

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± 1% R0

Solderability

Ketik menyang kompor tin 245Â ± 3 ° C kanggo 2 ~ 3second.

Wilayah soldering luwih saka 95%

 

Suhu muter

Ing -55Â ° C 30 menit. , banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15Â C, banjur ing + 125Â ° C 30 menit, banjur ing + 25Â ° C kanggo 10 ~ 15 min., total 5 siklus.

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (1% R0 + 0.05Î ©)

 

Nyuda urip ing kelembapan

Overload ratedvoltase or Max. workingvoltase(get the lower) for 1000 hours(1.5hours on and 0.5 hours off) at the 40±2°C and 90~95% relative humidity. 

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

 

Muat urip kanthi panas

Overload ratedvoltase or Max. workingvoltase(get the lower) for 1000 hours(1.5hours on and 0.5 hours off) at the 70±2°C.

 

Î ”Râ ‰ ¤Â ± (5% R0 + 0.05Î ©)

 


Drawing Konstruksi:





Kurva Dermat Daya Rated:






Panas Tags: Ora kasedhiya Wirewound Lukisan Resistor (KNP / NKNPï¼ ‰, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto