Braking Resistor Kothak
  • Air ProBraking Resistor Kothak
  • Air ProBraking Resistor Kothak

Braking Resistor Kothak

Brakingg Resismenyangr Kothak Fitur: 1.Tingdakake ingg panggunaan saka meksa coolingg, apik kingerja ing sumungkemg panas, lan relatif cilik ukuran; 2.With dhuwur stabilitas lan kurang hanyut ing ngisutawa ingg kahanan saka pancet makaryag; 3.Can ketemu ingg demlan saka 10KW-120KWx makaryag saiki Volume 1A-300Aã saka 1Î © -10kÎ ©; 4.We saget akeng menyang cusmenyangmer syarat menyang cusmenyangmize ingg ketahanan tetep wae utawa luwes siji;

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Resistor Braking



Produk

Kothak Resistor Braking

Fitur

1. Nggunakake panggunaan tenaga penyejuk, kinerja sing apik ing nyuda panas, lan ukuran sing rada cilik;

2.Kanggo stabilitas sing dhuwur lan kurang ngorel ing kahanan sing tetep digunakake;

3.Sampeyan njaluk panjaluk 10KW-120KWx saiki 1A-300Aâ € volume 1Î © -10kÎ;

4.Kami bisa ngetrapake syarat pelanggan kanggo nyetel resistensi tetep utawa bisa diatur;

5. Nggunakake struktur baja, resistensi dampak sing apik;

6.Ngawe konstruktivitas pusingan struktur sikil, gampang kanggo resistensi gerakan;

7. Njupuk standar GB / T5729-94 IEC 115-1 lan kelas Insulasi;

8.Sampeyan miturut syarat pelanggan desain desain beda-beda jinis resistor;

Kondisi kerjasama

1ã € Ngumpulake: Ing njero ruangan kanthi dhuwur ora luwih saka1000meter Tanpa gas empur lan crossive, sinar Srengenge langsung ora langsung; ventilasi sing apik;

2. Lingkungan sing santai: -10Â ° C- + 40Â ° C, 15% ~ 90% Kelembapan relatif;

2â € â ‰ ¤0.3g; Getaranâ ‰ ¤0.3g

Tipe 3ã ¤30KW yaiku IP20,> jinis 30KW yaiku IP10;

4ã € Perlindhungan: â Tipe IP20,> 30KW ngetik IP10ï¼

 



Ukuran referensi tanpa kawat timah: (Unit: mm)


Kuwasa

L

W

H

Nggawe saiki

10KW

500

450

400

1-50A

20KW

600

600

750

5-100A

3OKW

700

700

750

10-150A

40KW

850

850

750

10-200A

50KW

850

850

750

10-250A

60KW

750

750

1450

20-300A

70KW

750

750

1450

20-350A

80KW

750

850

1450

20-400A

100KW

900

900

1550

20-500A

120KW

1000

1000

1650

30-600A

 




Panas Tags: Brakingg Resistor Kothak, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto