Banyu Kelangan Resistor
  • Air ProBanyu Kelangan Resistor

Banyu Kelangan Resistor

Banyu Kelangan Resistutawa Fitur: 1.Cukup kanggo dhuwur kekuwatan rating overload,dhuwur kekuwatan rating. 2.Small ukuran, mili banyu cools mudhun, nyuda cepet 3.High apik perkanggomance lan stabilitas, dawa digunakake urip.Can dadi digawe menyang banyu pendinginan resistutawa kabinet kothak.Or nderek ing kekuwatan rating, Bisa dadi digawe menyang Ceramik ketik utawa tembaga tudadi ketik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor Banyu Panas



Produksi jeneng

Resistor banyu digawe adhem

Rating daya

100W-500KW

Nilai tahan

1Î © -10K

Nyuda toleransi

 ± 1%,  ± 5%,  ± 10%

 

Fitur

 

1. Cocog kanggo kakehan rating dhuwur, rating daya dhuwur.

2. Ukuran, mili banyu adhem, dissipation cepet

3.Hasil sing apik lan stabilitas, urip dawa.Can bisa digunakakedigawe menyang banyu adhemkothak kabinet resistor.Ung ngisor ikirating daya, Bisa digawe menyangJinis seramikutawajinis tabung tembaga.

4.Pass banyu dhisik, banjur pasangi listrik sawise aliran banyucukup.Nalika cedhak, matenidaya dhisik, banjur nutup banyu,to protect the resistutawaform damage.

5.Can digawe saka strukture non-induktif.

6.Suhu lingkungan: -55125

7.Aplikasi ing papan pamasangan cilik lan kekuwatan gedhesyarat.

8. digunakake ing sirkuit IGBT listrik listrik lan elektronik sing dhuwur peralatan minangka

capacitutawadischarge.Also used futawahigh power voltase peralatan,triage lan

sirkuit sirkuit.

9.Inductive is low,can be used futawamedium frequency power sirkuit elektronik.

10.Temperature ngunggahake alon, linuwih lan perawatan sing gampang.

Mitra kerja sama

Samsung, lg, Taida, changhong, tcl, konka, ect

Cathetan

1. Futawacustomer specifications,please contact us to discuss the details.

2. Rating daya beda kanggo nduwe macem-macem bobot, dimensi lan ngemas.

3. Luwih rincian, hubungi kita.




Panas Tags: Banyu Kelangan Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto