Chip Resistor (CS)
  • Air ProChip Resistor (CS)

Chip Resistor (CS)

Chip Resistor (CS) Fitur: 1.3 Watts kekuwatan ratingg ing 1 Wart ukuran, 1225 paket; 2.. Dhuwur TCR saka  ± 100ppm /  ° C; 3.Pantu angka saka 1m to10hm; 4.Halam kesucian aluminga landasan kanggo dhuwur kekuwatan dissipasi; 5.Long sisih termingations karo dhuwurer kekuwatan ratingg;

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor Chip (CS)



Produk

Resistor Chip (CS)

Fitur

1.3 Rating daya Watts ing 1 Ukuran luwih gedhe, paket 1225;

2. TCR Low saka  ± 100ppm /  ° C;

3. Nilai bantuan saka 1m to10hm;

4.Hinggung lempung alumina kanggo dissipation daya dhuwur;

5.Watesan sisih pungkasan kanthi rating daya sing luwih dhuwur;




Ukuran:


Ketik

Ukuran (lnch)

L

W

T

D1

D2

Bobot (g)
(1000PCS)

CS01

0201

0.58Â ± 0.05

0,29Â ± 0.05

0,23Â ± 0,05

0,12Â ± 0.05

0,15Â ± 0.05

0,18

CS02

0402

1.000Â ± 0.05

0,50Â ± 0,05

0,32Â ± 0.10

0,25Â ± 0.10

0,20Â ± 0.10

0,7

CS03

0603

1.6Â ± 0.10

0,80Â ± 0.10

0,45Â ± 0.10

0.30Â ± 0.20

0.30Â ± 0.20

1,99

CS05

0805

2.00Â ± 0.15

1,25Â ± 0.15

0.55Â ± 0.10

0.30Â ± 0.20

0,40Â ± 0.25

5.3

CS06

1206

3.05Â ± 0.15

1,55Â ± 0.15

0.55Â ± 0.10

0,50Â ± 0.30

0,40Â ± 0.25

8.82

CS13

1210

3.00Â ± 0.15

2.50Â ± 0.15

0.55Â ± 0.10

0,50Â ± 0.30

0,50Â ± 0.25

15.5

CS10

2010

5.00Â ± 0.20

2,45Â ± 0.15

0,60Â ± 0.15

0,60Â ± 0.30

0,50Â ± 0.25

27,03

CS12

2512

6.35Â ± 0.20

3,15Â ± 0.15

0,60Â ± 0.10

0,60Â ± 0.30

0.55Â ± 0.25

43,08

CS12 (2W)

2512 (10.000mÎ ©)

6.35Â ± 0.20

3,15Â ± 0.15

0,74±0.10

0,60Â ± 0.30

0.55Â ± 0.25

43,08

CS12 (2W)

2512 (10.000mÎ ©)

6.35Â ± 0.20

3,15 + 0.15

0,74±0.10

0,60Â ± 0.30

2.70Â ± 0.10

43,08

CS25

1225

3.10Â ± 0.15

6.30Â ± 0.15

0,90Â ± 0.15

0,60Â ± 0.30

0.55Â ± 0.25

53.8

CS37

3720

2.00Â ± 0.20

3,75Â ± 0.20

0,60Â ± 0.10

0,40Â ± 0.20

0,40Â ± 0.20

19.96

CS75

7520

2.00Â ± 0.20

7.50Â ± 0.30

0,60Â ± 0.10

0,40Â ± 0.20

0,40Â ± 0.20

35.71




Aplikasi:


1. Aplikasi Manajemen Tenaga

2.Switching Power Supply

3.Sunting Perlindhungan Saiki ing Aplikasi Audio

4. Modul Regulasi Voltase¼ˆVRMï¼ ‰

5.DC-DC Konverter Baterai Pack, Adaptor Pangisi daya

6.Automitive Engine Control

7.Disk Supir

8. Piranti Ponsel Bisa PDA, Telpon Cell




Karakteristik Lingkungan:


Akutem

Repuensi

Cara Metode

Cutu efisiensi Rintangan (T.C.R.)

Minangka Sped

+ 25 / -55 / + 25 + 125 / + 25Â ° C

Mbukak wektu sing cendhak

 ± 0.5%

Rcwv * 2,5 utawa Max. Voltase Overload sajrone 5 detik

â – åR土1% kanggo rating pikasa dhuwur

Akunresep Resisansi

> 1000MÎ

Aplikasi 100Vdc sajrone 1 menit

Endusrance

 ± 1%

70 Â ± 2Â ° C.Max. Voltege kerja kanggo 1.000 jam kanthi 1,5 jam â € œONâ € lan 0,5 jam â € œOFFâ €

Damp Panas karo Mbuwang

 ± 0.5%

90-95% R.H, Max. Tegangan kerja sajrone 1000 jam kanthi 1,5 jam â € œONâ € lan 0,5 jam "OFF"

Kalor garing

 ± 0.5%

Ing + 155Â ° C suwene 1000 jam

Kekuwatan mlengkung

Minangka Sped

Mundhot amplitudo 3mm fbr 10 detik

Solderability

95% min, jangkoan

245 Â ± 5Â ° C sajrone 3 detik

Rintangan Panas Soldering

 ± 0.5%

260 Â ± 5Â ° C fbr 10 detik

Voltase tahan dielektrik

By Ketik

Apply Max. Overload Voltage fbr Aku minute

The Shock

 ± 0.5%

-55Â ° Câ € ”150Â ° C, 100 siklus

Operasi Suhu Sithik

 ± 0.5%

1jam, accommodation C ° lan diikuti RCWV 45 menit




Konstruksi:

 





Panas Tags: Chip Resistor (CS), Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto