FLQ54 Precision Sampling Resistor
  • Air ProFLQ54 Precision Sampling Resistor

FLQ54 Precision Sampling Resistor

FLQ54 Precyaikuion Samplingg Resyaikututawa Fitur: FL-1 ketik shunt yaiku digawe saka precyaikuion wesi papan .it s tembaga termingal titik glanheng deningg siller wesi njaming arang banget dhuwur tenaga listrik.The konstruksi nyedhiyakake a apik saka banget stabilitas lan dhuwur kakehan kemampuan non-ingduktif resyaikututawa, ditrapake wiyar mingggir watesan-ed, saiki keseimbangan utawa mupak pangerten ing komunikasi sistem.electric peralatan lan ngontrol otomatisg listrik sirkuit.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Resistor Contoh Sampel FLQ54



 Produk

Resistor Contoh Sampel FLQ54

Fitur

1.Girl-1 jinis shunt digawe saka papan alloy tliti .it s tembaga terminal terminal sing dilas dening alloy siller njamin electriccapability sing dhuwur banget. Konstruksi nyedhiyakake jinis stabilitas lan kemampuan resistor non-induktif, akeh wates bathi- ed, keseimbangan utawa smpling pangerten ing peralatan komunikasi.electric peralatan lan sirkuit listrik sing ngontrol otomatis.

2.Penteni hubungi kita kanggo syarat khusus babagan parameter kinerja lan dimensi listrik.




Ukuran:


Ketik

Hmax

Ukuran (mm)

Gaya saka terminal

Sugeng b

L

L1

FLQ54-A

37

18

3

3

Telung kepala

FLQ54-Sugeng b

60

30

5

5

Telung kepala

FLQ54-C

32

15

3

3

Kepala tunggal






Spesifikasi Teknis:


Ketik

Rated Saiki

Penurunan voltase kanthi ukuran

Rintangan normal

Kelas akurasi

Kisaran suhu

Koefisien suhu

FLQ54-A30

30

50

1.6667

0,5

-55 ~ + 85

 ± 25

FLQ54-A50

50

50

1.0000

FLQ54-A60

60

50

0,8333

FLQ54-Sugeng b60

60

50

0,8333

FLQ54-1Sugeng b75

75

50

0,6667

FLQ54-Sugeng b100

100

50

0,5000

FLQ54-C30

30

45

1,5000

FLQ54-C60

60

45

0,7500

 

 

 

 


Panas Tags: FLQ54 Precision Samplingg Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto