Trapezium Ketik Aluminium Bolongan Dhuwur Kuwasa Resistor
  • Air ProTrapezium Ketik Aluminium Bolongan Dhuwur Kuwasa Resistor

Trapezium Ketik Aluminium Bolongan Dhuwur Kuwasa Resistor

Trapezium Ketik Alumingggium Bolongan Dhuwur Kuwasa Resistor Fitur : 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.Dhuwur ingggsulatingggg kapasitas, enkapsulasi deningg non-geni ingggorganic materi, apik kingggerja inggg geter.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Trapezium Tipe Aluminium Trouszium Dhuwur Resistor Dhuwur



Produk

Trapezium Tipe Aluminium Trouszium Dhuwur Resistor Dhuwur 

Fitur

1. Permukaan kerak aluminium kanthi kinerja radiasi panas, sing cocog kanggo instalasi piring penyejuk, bisa digunakake ing lingkungan sing kejam.
Ukuran 2.Small, beban daya sing dhuwur.
3. Kapasitas penebat, enkapsulasi kanthi bahan bukan organik sing apik, kinerja apik ing geter.

4. Formulir sambungan swara bakal gampang didandani.
5. digunakake ing pasokan daya, Transducer, Elevator, audio Arena lan peralatan Perangkat Lunak.
6.Nyariasi pitulungan ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.




Ukuran lan Kinerja voltase:


 Bagean No.

  Kuwasa

Resistensisawetara

Ukuran (mm)

 


Max. Makarya

voltase

 

Max. Beban

voltase

Tahan

voltase

L £ 1.5

L2Â ± L5

L3Â ± 1,5

HÂ ± 1

WÂ ± 1

± 0.5

TRX40B

40W

0R5-2K2

65

80

95

20

40

5

300V

300V

450V

TRX60B

50W

0R5-4K7

90

105

115

400V

400V

600V

TRX80B

80W

1R-6K

100

115

125

500V

500V

750V

TRX100

100W

1R5-8K

105

120

130

600V

600V

900V

TRX120

120W

2R-10K

115

130

140

700V

700V

1000V

TRX150

15OW

2R-12K

125

140

150

900V

900V

1300V

TRX200

200W

3R-15K

145

160

170

32

60

1000V

1000V

1450V

TRX300

300W

3R-18K

190

205

215

1500V

1500V

2200V

TRX400

400W

3R-20K

220

235

245

1600V

1600V

2300V

TRX500

500W

3R-25K

320

335

345

1600V

1600V

2300V

TRX600

600W

3R-25K

320

335

345

32

60

1700V

1700V

2400V

TRX800

800W

3R-25K

385

390

400

1800V

1800V

2550V

TRX1000

1000W

3R-3OK

400

415

425

32

60

2000V

2000V

2850V

TRX1200

1200W

3R-3OK

425

440

450

2100V

2100V

3000V

TRX1500

1500W

3R-35K

315

320

330

60

60

2200V

2200V

3100V

TRX18OO

1800W

3R-35K

335

350

360

2300V

2300V

3300V






Panas Tags: Trapezium Ketik Alumingium Bolongan Dhuwur Kuwasa Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto