Kothak Ketik Dhuwur Kuwasa Aluminium Bolongan Panas Mbuwang Resistor
  • Air ProKothak Ketik Dhuwur Kuwasa Aluminium Bolongan Panas Mbuwang Resistor

Kothak Ketik Dhuwur Kuwasa Aluminium Bolongan Panas Mbuwang Resistor

Kothak Ketik Dhuwur Kuwasa Alumingggium Bolongan Panas Mbuwang Resistor Fitur: 1.. Alumingggium kerak permukaan karo apik kingggerja inggg panas radiasi, cocog kanggo pendinggginggang piringgg ingggstallation, saget dadi digunakake inggg ingg kasar linggkungan . 2.Small ukuran, dhuwur kekuwatan ngemot. 3.Dhuwur ingggsulatingggg kapasitas, enkapsulasi deningg non-geni ingggorganic materi, apik kingggerja inggg geter.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Tipe High Kuwasa Aluminium Housed Resistor Resistor



Produk

Kothak Tipe High Kuwasa Aluminium Housed Resistor Resistor

Sugengitur

1. Permukaan kerak aluminium kanthi kinerja radiasi panas, sing cocog kanggo instalasi piring penyejuk, bisa digunakake ing lingkungan sing kejam.
Ukuran 2.Small, beban daya sing dhuwur.
3. Kapasitas penebat, enkapsulasi kanthi bahan bukan organik sing apik, kinerja apik ing geter.

4. Sugengormulir sambungan swara bakal gampang didandani.
5. digunakake ing pasokan daya, Transducer, Elevator, audio Arena lan peralatan Perangkat Lunak.
6.Nyariasi pitulungan ± 1%, Â ± 2%, Â ± 5%, Â ± 10%.




Spesifikasi lan Ukuran:


Pseni No.

Kuwasa

Resistensi

Range (RANGE (Î ©))

Ukuran (mm)


Max. Makarya

voltase

Max. Beban

voltase

Tahan

voltase

AÂ ± l.5

BÂ ± l.5

CÂ ± l.5

D + 1.5

EÂ ± 1,5

Sugeng

GÂ ± l.5

HÂ ± l, 5

Aku

CRX200

200W

l-AkuOKΩ

200

65

45

18 $

6

M5X8mm

160

200

Φ2mm

1000V

1000V

1450V

CRX300

300W

l-AkuOKΩ

280

65

45

265

6

M5X8mm

240

200

Φ2mm

1500V

1500V

2200V

CRX400

400W

l-AkuOKΩ

360

65

45

345

6

M5 X8mm

320

200

Φ2mm

1600V

1600V

2300V

CRX500

500W

l-AkuOKΩ

440

6S

45

425

6

M5 X8mm

400

200

Φ2mm

1600V

1600V

2300V

CRX600

600W

l-AkuOKΩ

520

65

4S

505

6

M5 X8mm

480

200

Φ2mm

1700V

1700V

2400V

 




Tes Performance:


Test Akutem

Kondisi Tes

Kinerja

Koefisien suhu

Coba nilai resistansi ing suhu normal lan suhu normal ditambahake 100 ° C, ngitung tarif rega tunjangan per °.

 ± 300ppm /  ° C

Swara wektu sing cendhak

According10times rated power to account the voltase or max .overload voltase (get the lower) for 5 seconds.

â ³Râ ‰ ¤ 土 (2% R. + 0,05Î ©)

Resistensi to soldering heat

Akummerge into the 350 ±10°C tin stove for 2~3 seconds

â ³Râ ‰ ¤Â ± (1% R. + 0.05Î ©)

Kapasitas

Akummerge into the 245 ±3°Ctin stove for 2〜3 seconds

Wilayah soldering luwih saka 95%

Suhu muter

Ing-55 ° C for30min, banjur ing + 25 ° C kanggo 10â € œ15 min, banjur ing + 155 ° C 30 menit, banjur ing + 25 ° C kanggo 10ã € œ15 min, total 5 siklus.

â ³Râ ‰ ¤Â ± (1% R. + 0.05Î ©)

Nyuda urip ing kelembapan

Overload rated voltase or Max, working voltase (get the lower) fbr 1000 hours (1.5 hours on and half-hour off) at the 40 ± 2°C and 90-95% relative humidity.

â ³Râ ‰ ¤Â ± (5% R. + 0.05Î ©)

Muat urip kanthi panas

Overload rated voltase or Max. Wording voltase (get hhe lower) for 1000 hours(1.5 hours on and half-hour off) at the 70 ± 2°C.

â ³Râ ‰ ¤Â ± (5% R. + 0.05Î ©)

Kekuwatan terminal

Narik: 10N.

â ³Râ ‰ ¤Â ± (2% R. + 0.1Î ©)

Getaran

Sugengrequency: 10~55Hz,Swing: 0.75mm,Test time: 6Hours

â ³Râ ‰ ¤Â ± (2% R. + 0.1Î ©)

Nonflammability

Respectively load AC voltase by5、10、16 times rated power for 5 mninutes.

Ora katon geni






Rated Kuwasa Derating Curve:







Panas Tags: Kothak Ketik Dhuwur Kuwasa Alumingium Bolongan Panas Mbuwang Resistor, Chinga, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Murah, Digawe ing Chinga, Gratis conto